top of page
shutterstock_304979903.jpg
calendar-copy copy.png
Thursday 21st October 2021
h. 14:30 CEST (h. 15:30 EEST)

INNOVATION 
Kuinka megatrendit vaikuttavat talouteen ja tulevaisuuden rahoitusmarkkinoihin

Mitkä ovat keskeisiä tulevaisuuden kehitystrendejä joihin säästäjän/sijoittajan tulisi kiinnittää huomiota? Kuinka nämä vaikuttavat toisaalta sijoittamiseen ja toisaalta yhtiöihin sijoituskohteina?

 

Asiantuntijapuheenvuoroissa analysoidaan ajankohtaisia megatrendejä, suuria kehityskaaria, jotka vaikuttavat samanaikaisesti yrityksiin, yksilöihin ja yhteiskuntiin eri puolilla maapalloa. Tällaisia megatrendejä ovat mm. digitalisaatio, globalisaatio, väestön ikääntyminen ja kaupungistuminen. Kuinka korona-aika on vaikuttanut megatrendeihin ja miltä kehityssuunnat nyt näyttävät? Häämöttääkö taivaanrannassa mahdollisia muutoksia tai uusia merkittäviä trendejä, joiden nousuun tulisi jo varautua?

 

Paneelikeskustelussa keskitytään tulevaisuuden skenaarioiden hahmottamiseen. Moni sijoittaa vuosien tai vuosikymmenten aikajänteellä ja neljännesvuosikatsausten sijaan vielä kiinnostavampaa on pitkän aikavälin ennusteiden tekeminen ja vertaileminen. Kuinka ekonomisti tai tulevaisuudentutkija näkevät kehityksen? Onko säästäminen, sijoittaminen ja omistaminen murroksessa ja mitkä trendit vaikuttavat omaisuuseriin vahvimmin? Entä kuinka tulisi arvioida eri toimialoja ja yrityksiä megatrendien valossa?

INNOVATION
Influence of megatrends on the economy and the future of financial markets

Megatrends are large phenomena that influence people and societies around the world. Hear experts introduce the meaning of globalization, digitalization, aging population, and sustainability. A panel will consider the affect of these major trends on us. How can we best foresee and benefit from understanding of future developments?

Speakers

Kristiina-Helenius väri Miltton USA.jpeg

KRISTIINA HELENIUS

Miltton USA

Korkearesoluutioinen_Sari Lounasmeri_edited.jpg

SARI LOUNASMERI

Pörssisäätiö

bottom of page