top of page

FEW INTERNATIONAL

finland.png
banner-home-FIN.png
Porssisaatio_logo_2020_vaaka_web_rgb-scaled.jpg

Järjestäjä

Kumppanit

nordea_logo.png
suomen_ekonomit_logo.png
logo-taloustaito.png

TIETOA

Family Economy Week (FEW) tulee jälleen – ja nyt ensimmäistä kertaa myös suomeksi! Tämä mahtava kansainvälinen digitapahtuma on todellinen talous- ja rahoitusosaamisen keskus.

 Nyt enemmän kuin koskaan on tarvetta kertoa ihmisille säästämisestä ja sijoittamisesta, jotta he voivat tehdä tietoon perustuvia ja järkeviä valintoja oman ja lastensa tulevaisuuden kannalta. 

Tämän takia haluamme tehdä FEW:stä parhaiden ajatusten suodattimen taloustieteen, rahoituksen, yhteiskunnan, yrittäjyyden ja omistajuuden alueilla saadaksemme aikaan aidon kansallisen ja kansainvälisen muutosaallon. Uuden talouden energian fokuksessa ovat kolme näkökulmaa: ihmiset, planeetta ja innovaatiot. Nämä ovat kestävän tulevaisuuden visioinnin ja rakentamisen peruspilareita – uuden maailman, jossa ihmiset ja planeetan hyvinvointi kulkevat käsi kädessä digitaalisen ja teknologisen kehityksen kanssa. 

FEW:n energia ylittää nyt ensimmäistä kertaa rajoja, kun tapahtuma kasvaa ja kansainvälistyy. Italia, Suomi, Australia, Kreikka, Japani ja Espanja ovat kansainvälisen, globaalia talousosaamista ja -ymmärrystä levittävän verkoston päätoimijat.

2099: the anthem of the Family Economy Week
by Virginia De Lutti

bottom of page